Hoger op down under
Door: Ciska
Blijf op de hoogte en volg Ciska
21 Januari 2005 | Australië, Sydney
Na een overheerlijke lunch, een frappoccino Chocolat van Starbucks en met het gezelschap van de hete zon aan de strakblauwe hemel konden we weer genieten van Sydney! Tussen alle hoge gebouwen doemde ineens weer de Harbour Bridge op. Het eerste wat je ziet is het hoogste punt van de Bridge met de vlag van Australie. \"Kijk Lot! Daar staan wij straks!!\". Eindelijk zouden we onze laatste uitdaging aangaan. We gingen de Harbour Bridge beklimmen. Langzaam begon het harder te waaien en toen we ons hotel verlieten voor de rit naar de Brigde begon het te regen. Bij aankomst onweerde het en kwam het met bakken uit de lucht. Tuurlijk, hebben wij weer. Binnen gaat alles gewoon door. Inchecken, formulier tekenen, blaastest en een infopraatje. Omkleden in prachtige pakken (waar we op advies, slechts gekleed in ons ons ondergoed ingleden) en het omhangen van alle benodigde attributen. Even proefklimmen en naar buiten. Het regent en onweert nog steeds. Toch lopen we door. Met onweer zouden we de boog niet beklimmen, maar dat beslissen ze pas op het moment dat je op dat punt bent aangekomen. Vooralsnog hadden we de grootste lol! Eenmaal aangekomen bij het begin van de boog was het droog en opgeklaard en konden we doorgaan! Het was WAANZINNIG!!!! Wat een geweldige ervaring en wat een adembenemend uitzicht. En wat is het leuk om te doen. Dit vergeet ik nooit meer. Het was echt jammer dat het afgelopen was (na 4 uur). Toen we weer naar het hotel wilden stortregende het en zat de onweer echt recht boven Sydney! Wat hebben wij een geluk gehad! TAXI!!! ;-)
Vandaag hebben we vele kilometers op onze flip-flops door de stad gelopen, kilo\'s aan overbagage verzameld en een mooi bruin kleurtje opgelopen. Nu wacht het galgemaal op ons. Ons laatste avondje down under... Morgen om 16.00 uur vertrekken we uit Sydney om op zondagochtend om 06.30 uur op Schiphol te landen. Klaar voor een volgend avontuur!
Kus,
Ciska
21 Januari 2005 - 08:40
Lidia:
Cis, wat gaat dat snel, jeemig nu alweer 4 weken weg, lijkt alsof je niet weggeweest bent, maar dat komt door al die leuke verhalen. Wat een geweldige reis moet dit geweest zijn. deze herinnereing neemt niemand meer van jullie af. Tot snel! -
21 Januari 2005 - 08:57
Art:
Hoi Cis en Lot,
It\'s over! Dat zal niet prettig zijn, maar jullie komen wel met mega veel verhalen, foto\'s en onvergetelijke indrukken terug! Het was top jullie te kunnen volgen via deze site. Ik kan bijna niet wachten op de overige foto\'s en verhalen! Goede reis terug en tot snel!
Dikke XXX A&A -
21 Januari 2005 - 16:55
Joke/Pieter:
Hoi Meidje(s)
Aan alles komt een eind,zo ook aan jullie fantastische reis ,,downunder,,.
Een goede terugreis en tot ziens! -
22 Januari 2005 - 17:51
Marieke:
Jemig wat gaat het toch snel. Alweer op weg naar huis. Ben ontzettend benieuwd naar jullie foto\'s en verhalen. Een hele goede reis! Tot snel!
Veel liefs,
Marieke