New plan, New York - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ciska - WaarBenJij.nu New plan, New York - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ciska - WaarBenJij.nu

New plan, New York

Door: Ciska

Blijf op de hoogte en volg Ciska

01 Mei 2005 | Nederland, Amsterdam

Het is waar wat ze zeggen. Als je eenmaal je draai hebt gevonden qua reizen, dan wil je alleen maar meer. Daarom was het voor mij nu ook wel weer de hoogste tijd om er even op uit te trekken. Een volgende bestemming op mijn verlanglijstje kiezen was niet moeilijk en dus snel gedaan. De datum van vertrek is minstens net zo snel: 14 mei 2005 om 09.30 uur.

Lidia en ik zijn 12 1/2 jaar vriendinnen. Dat moet gevierd worden. Gingen we met ons 10-jarig jubileum nog naar Terschelling. Nu vertrekken we naar... NEW YORK! Even winkelen. We zijn zo verschrikkelijk aan een nieuwe garderobe toe! ;-)

Dat het een uitdaging wordt staat nú al vast. We hebben het namelijk voor elkaar gekregen om het meest dubieuze hotel in New York uit te kiezen als slaapplaats. Geen enkel hotel scoort zo slecht bij de internet-polls als ONS 'Carter Hotel'. De locatie (om de hoek van Times Square) is top!. Maar beschrijvingen als 'ronduit smerig, 'stoffig', 'schimmel', 'vieze bedden', 'muizen' etc zijn meer regel dan uitzondering als het om dit hotel gaat. We hebben nog getracht om om te boeken, maar helaas... Rest ons niets anders dan gewapend met lakenzak, kussensloop, plastic handschoenen en kilo's Glorixdoekjes op 14 mei af te reizen naar The Big Apple. En ach, who needs more? De rest kopen we daar wel! ;-)

Bye!
SIS

• 13 Mei 2005 - 09:11

Lidia:

zo is het maar net!! ik ben er klaar voor, collega's verkneukelen zich gigantisch hoe dit luxe paardje dit gaat overleven, maar we laten ons niet kisten. Noodpakket is geregeld!!

Ciska

Lieve allemaal, Welkom op mijn reis-site! Hier bewaar ik al mijn dierbare reis-ervaringen. De mooiste, leukste, ontroerendste en gekste herinneringen weergegeven in woord en beeld. Geniet er van! KUS! Ciska