Big City!
Door: Ciska
Blijf op de hoogte en volg Ciska
30 December 2004 | Australië, Sydney
Het is heel leuk om alle berichtjes te lezen. Voorrral doorgaan. Doe ik ook! Tot de volgende keer! Enne... Kijk ook op lotjedownunder.waarbenjij.nu!
XXX SIS
PS: HAPPY NEW YEAR!!!! Wij hebben net een fles spuitwater gekocht en gaan morgen al vroeg een plekje veroveren met uitzicht op de Harbour Bridge. Dat wordt wat... -X-
30 December 2004 - 08:29
Lot:
Ja Sisje, nu kan ik ook wat op jouw site zetten :-D Vind het helemaal geweldig dat je hier bent! Sydney is Top! Straks Nieuw Zeeland... *Zucht* Verheug me er nu al op!
Daaaag! Dikke kus en tot... over 1 sec. (je zit namelijk tegenover me haha) -
30 December 2004 - 08:36
Marco:
Hoi, leuk om even te chatten, ik wil ook vakantie. Geniet van de andere wereld. Morgen ga ik zeker naar de foto's kijken, tot later! XXX -
30 December 2004 - 09:50
Martine:
Lieve Cis,
Heeeel veeeel plezier daar!!!!
Bel je me als je weer in 't land bent, hoor graag een keer live je verhalen.
Liefs,
Martine -
30 December 2004 - 10:07
HJ:
Sydney-Doorn is niet ver hoor! Je mail kwam -PING- binnen op het moment dat ik de enveloppe van onze vrienden nét uit de postbus pakte. Timing! Is dus inderdaad in orde.
We volgen je! Goeds en liefs. Pas op jezelf. X -
30 December 2004 - 12:36
Jezussie:
Had net grote problemen met het openen van je site maar inmiddels is alles weer in orde. Leuk om op deze manier te volgen wat je daar allemaal uitspookt aan de andere kant van de wereld. Eneeh doe maar stoer met die Harbour Bridge....Ik ga lekker knallen op onze eigen Smids Bridge. SSSTTT niks tegen pa en ma zeggen hoor. Nou dit was wel weer genoeg flauwe kul. Het dak eraf morgen.
Kussie van JeZussie. -
30 December 2004 - 13:49
Ans:
Hey Cis,
Klinkt super allemaal! Ik ben echt helemaal niet jaloers ofzo... :) ik ben heel benieuwd naar je foto's!! Enjoy Sydney enne.. alvast een knallend en vooral HAPPY 2005! X Ans enne.. groetjes en x aan Lotte. -
31 December 2004 - 13:15
Rudy:
Hoi Ciska en Lotte, De beste wensen van ons uit Almere en nog veel plezier.Groetjes van de Romijntjes -
31 December 2004 - 13:20
JeZussie:
Inmiddels is 2005 bij jullie al in volle gang dus vanuit een regenachtig Kortenhoef.................HAPPY NEW YEAR!!!!!!!!!!!!
Kussie van JeZussie -
31 December 2004 - 14:56
Marieke & Karijn:
Goed om te lezen dat je er bent en dat alles nu al zo goed bevalt. Geniet als een gek en vast een goed eind van 2004 en een fantastisch begin van 2005 gewenst!!! Groet aan Lotte! Dikke kus, Karijn en Marieke -
31 December 2004 - 15:31
Pieter En Joke:
Het is inmiddelsbijna half vijf en jullie nieuw jaar is al een paar uur oud. Staat de Harbour Bridge er nog. Dat horen we wel. We wensen jullie een heel fijn en gezond 2005 en dat jullie eigen wensen maar uit mogen komen.
Groetjes Ons -
31 December 2004 - 19:05
Yvonne En Wim:
Hai Cis, je berichtje gelezen. Je bent dus goed aangekomen en hebt het naar je zin. De champagne heb je inmiddels al op want het nieuwe jaar is daar al geweest. Van ons uit de beste wensen uit Kaal en Dor en we wensen je nog veel plezier. Groetjes aan Lot en we horen van je.